Spoed

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens openingstijden: 0572-356614, mocht er niemand aanwezig zijn (bijvoorbeeld tijdens vakanties) dan wordt u via de telefoonbeantwoorder geinformeerd welke collega’s waarnemen.

De praktijk is aangesloten bij de Raalter Tandartsen Groep en de Weekenddienstkring Salland.

‘s Avonds en ’s nachts van 17.00 – 8.00 uur, in de weekenden en tijdens feestdagen kunt u de diensttelefoon van de weekenddienstkring Salland bellen: 0572-395932, u wordt dan doorverbonden met de telefoon van de dienstdoende tandarts.

Op de website van de weekenddienstkring: www.tandarts.org kunt u nakijken wie er dienst heeft, en het adres vinden, tevens kunt u op die website de gegevens van de huisartsenposten en de apotheken in de regio vinden. Zowel de adressen, telefoonummers als de openingstijden.
Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.