De praktijk

 

De wachtkamer                                                    De afsprakenbalie

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn tandartspraktijk. Ik ben sinds 1981 zelfstandig gevestigd als tandarts. In mijn praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers.

Uiteraard houden wij ons aan alle richtlijnen en protocollen, waaronder de WIP-richtlijn (het hygiëne-protocol). Zo worden ALLE hoekstukken altijd gesteriliseerd (overigens al sinds eind jaren ’80) in een aparte hoekstuk sterilisator.
De sterilisatieruimte is in 2012 weer geheel vernieuwd en voorzien van de modernste apparatuur.
Er is oa de volgende apparatuur:
MIELE medische vaatwasser (thermo desinfector)
W&H Assistina (hoekstuk desinfector en reiniger)
W&H Lisa sterlisator (Klasse B vacuum)
Statim 2000S sterilisator (Klasse S – oa hoekstuk sterilisator)
Dürr Hygojet afdruk desinfector

Strilisatieruimte

Zumax (behandel)microscoop voor o.a. wortelkanaalbehandelingen

In het najaar van 2010 heeft de praktijk mee gedaan aan de NMT patiëntenenquete. Van de 200 uitgedeelde formulieren zijn er 100 ingevuld en verwerkt door een onafhankelijk bureau. De uitkomsten zijn vergeleken en waar mogelijk zijn er aanpassing in de praktijk gedaan, helaas zijn niet altijd alle wensen te realiseren, echter

we zijn voortdurend bezig onze praktijk te verbeteren. Mocht u suggestie hebben voor verbetering dan horen wij dat graag van U (mag ook anoniem in de brievenbus).
Ook in 2011 (december) en in juni 2012 is door de praktijk meegedaan aan een patiëntenenquete van Zichtbare Mondzorg (uitgevoerd door ITS, van de Radboud Universiteit Nijmegen)

Tandartspraktijk Rowel verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Parodontologie

. Ook zijn er allerlei soorten esthetische behandelingen mogelijk (bleken, facing’s, witte vullingen).

Voor orthodontie (beugels) werken wij samen met een aantal orthodontisten en een in orthodontie gespecialiseerde tandarts, waar wij u naar toe kunnen verwijzen.

Voor implantaten sturen wij u door om deze te laten plaatsen door een kaakchirurg (meestal in de ziekenhuizen van Deventer of Zwolle), of bij de implantologen van PPZ (Paro Praktijk Zwolle), daarna maken wij zelf de kronen, bruggen en protheses op de implantaten.

We laten al het tandtechnisch werk maken in Nederland, bij het in Raalte gevestigde laboratorium Intradent.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Wij zijn dan ook ingeschrven in het KRT register.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.